Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Σε περίπτωση αναιτιολόγητης υπαναχώρησης του καταναλωτή, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση (εξαιρείται η αναγκαία διαχείριση για να διαπιστωθούν η φύση, η λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος), στη συσκευασία με την οποία παραλήφθηκε και μαζί με όλα τα έγγραφα (ΔΑΤ, απόδειξη λιανικής κτλ.) που το συνόδευαν.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ.

Σε κάθε περίπτωση εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να μας καλέσετε άμεσα στο  τηλέφωνο 2431033097  για διευθετήσετε το ζήτημα με τον εκπρόσωπο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Όσοι χρήστες προβαίνουν σε αγοραπωλησίες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν το δικαίωμα να προβούν σε υπαναχώρηση, χωρίς την υποχρέωση να δικαιολογήσουν την ενέργεια του αυτή (εξαιρούνται προϊόντα που υπόκεινται σε κανόνες υγιεινής) , από την αγοραπωλησία εντός 14 ημερών από τη λήψη της παραγγελίας τους συνοδευόμενη από τη φόρμα υπαναχώρησης .

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν από τον πελάτη ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα παρέλαβε και επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής.

Μπορείτε να στείλετε την φόρμα επιστροφών ηλεκτρονικά στο info@tsirogiannishome.gr  και ταχυδρομικά στη διεύθυνση  Ασκληπιού 17, Τρίκαλα, T.K. 42131. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση του αιτήματός σας για υπαναχώρησης.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

α. Να μην έχει πλυθεί
β. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο
γ. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και
δ. Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε:

– μαξιλάρια

– βρεφικά είδη όπως πάνες, σελτεδάκια, σαλιάρες

– σεντόνια

– κουβερλί

– επιστρώματα

– στρώματα

– παπλώματα

Τα είδη αυτά επιστρέφονται μόνο λόγω ελλατώματος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας (ή μέρος αυτής) επικοινωνήστε μαζί μας στο 2431033097 ή με email στο info@tsirogiannishome.gr για να διεκπεραιωθεί το αίτημα σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ακύρωση μιας παραγγελίας είναι εφικτή να γίνει μέχρι και τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο η ακύρωση της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο